Bestellingen geplaatst op werkdagen en betaald via Ideal voor 15:00 uur worden over het algemeen dezelfde (werk)dag verzonden. In het weekend worden geen bestellingen verzonden. U ontvangt van ons een e-mail met het trackingnummer zodra wij uw order hebben klaarstaan voor verzending. Bestellingen betaald via creditcard of Paypal kunnen ivm veiligheidscontroles 1 dag later verzonden worden.


VERZENDKOSTEN

Bestellingen vanaf euro 300 worden binnen Nederland gratis met UPS standaard service verzonden (1-2 werkdagen).
Voor zendingen naar het buitenland geldt, dat de exacte prijs voor versturen afhankelijk is van het gewicht van de zending, en het land waarnaar wordt verstuurd. Deze verzendkosten worden automatisch voor u berekend, wanneer u de bestelling plaatst. U kunt de kosten voor zendingen ook opvragen op elke productpagina. Klik hiervoor op de verzendkosten knop.
Voor het verzenden van bestellingen maken wij hoofdzakelijk gebruik van UPS. Bij het afronden van de bestelling kunt u de gewenste service selecteren.


VERZENDING MET UPS

Pakketten verzonden via UPS zijn verzekerd en worden tenzij specifiek aangegeven niet bij de buren afgeleverd. UPS doet 1 afleverpoging waarna uw bestelling wordt afgegeven bij het dichtstbijzijnde UPS access point dat staat vermeld op de Infonotice ( niet thuis notificatie ) waar u uw bestelling op vertoon van een geldig legitimatiebewijs kunt afhalen. meestal bevindt zich deze binnen een straal van 1-2 km of kunt u kiezen voor een ander aflevertijdstip of zelfs een ander afleveradres. U dient hiervoor zelf contact met UPS op te nemen. UPS levert alleen op werkdagen.