Het kan voorkomen dat u bestelde product(en) of een deel hiervan na ontvangst aan ons wilt retourneren. U mag dit als consument uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling (de zogenaamde afkoelingsperiode) Dit is niet van toepassing voor zakelijke bestellingen. Om van deze regeling gebruik te kunnen maken gelden wel een aantal voorwaarden welke ook van toepassing zijn voor garantie afhandeling binnen de omruil periode van 14 dagen.

VOORWAARDEN

  • U heeft uw bestelling als consument gedaan.
  • Vraag via e-mail uw retournummer aan.
  • Binnen 14 dagen na levering van de bestelling inclusief (kopie) factuur.
  • Het product is compleet (inclusief onbeschadigde beschermfolies). Netjes gebruikt. Onbeschadigd en is ontdaan van wachtwoorden, E-mailadressen en eventuele gebruikte tokens zijn hersteld.
  • Het product is, indien redelijkerwijs mogelijk, verpakt in de originele verpakking met overdoos of verpakt in pakpapier om de originele verpakking te beschermen. gebruikmakend van transparante tape! zonder onnodige stickers en/of voorzien van aantekeningen aangebracht op de originele verpakking.
  • Onbeschadigde verpakkingen in de breedste zin, hierbij de binnenverpakking inbegrepen.
  • De kosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening.
  • Het bestelde is geen zakelijke bestelling.
  • Niet van toepassing op Software en Media waaronder Blu-ray discs, DVD's en special geprepareerde opslagmedia zoals Custom made of custom created Hard-drives.

Bij zichtbare gebruikssporen, het niet verwijderen van wachtwoorden, email adressen of niet herstelde tokens krijgt u van ons een deelvergoeding van 75% van het oorspronkelijke aankoopbedrag. Voorbeelden van gebruikssporen: Incompleet en/of zonder (over)doos of andere beschermende verpakking, het product is beschadigd of vervuild door bijvoorbeeld (vette) vingerafdrukken of rooklucht.

Bij ernstige tekortkoming of een combinatie van het bovenstaande kunnen wij besluiten het retour nemen niet te honoreren en zullen wij deze aan u terugsturen.

Zodra wij de retourzending in goede orde hebben ontvangen zullen wij deze accepteren en wordt het bedrag binnen 5 werkdagen teruggestort op uw rekening.

DEFECT OF VERKEERD PRODUCT

Is een product defect, heeft u het verkeerde product ontvangen of heeft u vragen over de werking van uw product? Stuur ons een e-mail, en geef daarin een duidelijke beschrijving van het probleem en verwijs altijd naar het ordernummer voor een snelle afhandeling van uw aanvraag. Bellen kan uiteraard altijd. Dit draagt bij aan een snellere behandeling van uw vraag.